Vi kan også løfte med Glas & Sandwich Sug 
Har du brug for at få løftet tunge vinduer, plader eller lignende? 
Så er vi hos Torben Albert - Kran & Transport i stand til, at klare en lang række opgaver med løft og montage af sandwichpaneler, stålplader og meget mere. 
Vi holder til i Gørding, men kører gerne for private og erhverv i hele landet. 

Med vores vakuumlift kan vi løfte genstande med op til ca. 18-20 meter i længden, hvilket betyder at vi bl.a. også hjælpe med montage af tag, facader lodret og vandret samt mange andre opgaver. 

Sikker og professionelt arbejde
Hos Torben Albert - Kran & Transport har vi stor erfaring og ekspertise indenfor branchen, så du kan trygt lade os løfte din opgave. Vi arbejder professionelt og omhyggeligt, så du er sikret et godt og holdbart resultat. 

Vi fokuserer på at levere den bedste service til vores kunder, og bestræber os efter altid at overholde deadlines og aftaler til tiden. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Har du brug for professionel og effektive løft? Så er du velkommen til at kontakte os og fortælle mere om din specifikke opgave, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud. 
Ring til os på telefon  60 47 86 55 telefon eller send en mail til mail@torbenkran.dk eller via. kontaktformularen på siden  - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.